Iskanje      Pišite nam
 
Uporabnik: Geslo:     
 Prireditve  Novice:
17.06 - 31.08.2019
Poletno branje in vrečke poletnega branja
01.07 - 31.08.2019
Izposojna razstava
01.07 - 31.08.2019
Poletna razigranost
01.07 - 31.08.2019
Zvone A. Čebul, zbiratelj: V poletu skozi Šoštanj
01.07 - 31.08.2019
Poletno branje

 Športne prireditve
17.08 - 24.08.2019
[planinstvo] Planinski tabor za osnovnošolce ČEZSOČA 2019
25.08.2019
[planinstvo] Planinska tura Kamniška Bistrica (600m) – Kalška gora (2047m)
25.08.2019
[planinstvo] Planinski izlet Kamniška Bistrica (600m) - Orglice (870m)
26.08 - 26.08.2019
[košarka] POLETNI KOĹ ARKARSKI TABOR Ĺ OĹ TANJ 2019
09.09 - 13.09.2019
[planinstvo] Planinski tabor za odrasle: Dolomiti (Italija)

 Nove spletne strani
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj
Gostilna Acman
MKC Šoštanj
 Najbolj obiskane
Krajevna skupnost Šoštanj
Muzej usnjarstva Šoštanj
Stojan Špegel
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj

 Mali oglasi
  Trenutno še ni oglasov...

 ANKETA

Ni aktivne ankete!

Prikaži ostale ankete »


 VREME

 Pošlji povezavo 
VSE šport kultura, umetnost gospodarstvo šolstvo
kronika lokalna samouprava turizem, zabava religija splošno

Vlomljeno v osebni avto
29.02.2008 PU Celje Tiskovni predst., 1775 ogledov, 0 komentarjev 
Na parkirnem prostoru pred stanovanjskim objektom na Cesta Lola Ribarja v Šoštanju je bil vlomljeno v osebni avto iz notranjosti pa je bil odtujen...
 

POROČILO POLICIJSKE UPRAVE CELJE  - PETEK,  29.02.2008

Lep pozdrav vam iz policijske uprave Celje pošiljamo tudi ob koncu delovnega tedna. Zadnjih 24 ur sodi med mirnejše v tem tednu.

Obveščeni smo bili o osmih prometnih nesrečah, sedem se jih  je končalo z zvito pločevino, v eni pa se je ena oseba lažje telesno poškodovala. Javni red je bil kršen enkrat, policisti so posredovali v zasebnem prostoru.
 
Med kaznivimi dejanji je bilo tudi tokrat največ vlomov in to 6, zabeležili pa smo še eno tatvino. Neznanci so tekom noči vlomili v parkomat na Savinjskem nabrežju v Celju, nato pa so poskusili vlomiti še v parkomat v Mestnem parku, vendar jim tam ni uspelo. Lastnika so z dejanjem oškodovali za okoli 150 €.

V noči  iz srede na četrtek je eden izmed nepridipravov skušal  vlomiti v trafiko na Linhartovi v Celju. Poškodoval je vrata, v notranjost pa mu ni uspelo vstopiti. Vlomljeno je bilo v poslovni prostor  v Grajski vasi, kjer je neznanec pregledal notranjost objekta in  odnesel za okoli 40 evrov različnih alkoholnih pijač.  Na parkirnem prostoru pred stanovanjskim objektom  na Cesta Lola Ribarja v Šoštanju je bil vlomljeno v osebni avto iz notranjosti pa je bil odtujen  avtoradio. Tekom noči je bilo vlomljeno tudi v rezervoar avtobusa, ki  je bil  parkiran pri OŠ Štore. Iz rezervoarja je bilo odtujeno cca 100 litrov nafte.

Včeraj  okoli 15.00 ure so v Lutrje, UE Šentjur do ene izmed stanovanjskih hiš prišli štirje mlajši moški, ter lastnici povedali da pobirajo staro železo. Dva izmed njih sta se pogovarjala z lastnico in jo zamotila, med tem pa sta druga dva neopazno vstopila v  odklenjeno stanovanjsko hišo, pregledala notranjost ter našla in odtujila 300 eurov gotovine.  Hišo sta zapustila, nakar so se odpeljali. Ko so domači ugotovili, da so bili okradeni so takoj obvestili policiste, ki pa so glede na dober opis storilcev  le te kmalu prijeli, šlo je za mlajše moške okolice Novega mesta, vsem štirim so policisti  odvzeli prostost.   Spoštovani, v podobnih primerih, oziroma v primerih ko pridejo na vaše dvorišče neznane osebe bodite pozorni na njihovo gibanje in jim prepovejte da se prosto sprehajajo po vašem dvorišču ali celo vaših objektih, saj se lahko v kolikor boste neprevidni,  tudi vam zgodi kaj podobnega. 

Takšno je bilo dogajanje v zadnjih 24 urah.

Spoštovani. Kolesarji so se že kar pogosto pričeli pojavljati v prometu, zato bi jim radi nemenili par besed saj so poleg pešcev najbolj najbolj ogrožena in izpostavljena skupina prometnih udeležencev. Zato naj ne bo odveč, da to skupino udeležencev v cestnem prometu opozorim, da morajo s kolesom voziti po kolesarski stezi in kolesarskem pasu. Če tega ni, pa ob desnem robu vozišča. Še posebej morajo biti previdni na vozila, ki jih dohitevajo in prehitevajo. Da so opazni, morajo uporabljati luči, odsevnike in po možnosti svetla oblačila. Prtljago naj vozijo v zato namenjeni košarici ali pritrjeno na prtljažniku. Za vožnjo s kolesom naj uporabljajo čelado. Vsekakor pa naj velja pravilo, da naj bo vožnja k kolesom zdrava, aktivna, prijetja in predvsem varna.

To je bil še kratek preventivni napotek. S Policijske uprave Celje vam želimo lep, predvsem pa  miren in varen konec tedna.  V ponedeljek ko pa se ponovno slišimo, pa bo za vas poročilo pripravila Milena Trbulin Drobne. Pa srečno.


 

 Komentarje lahko dodajajo samo registrirani in prijavljeni uporabniki portala.

Registriraj se »

Prijavi se »

 Vreme
Kliknite za vreme
 Oglaševanje
Muzej usnjarstva na Slovenskem
MKC Šoštanj
Elektra Esotech na Facebooku
Spletna prodajalna www.copati.com
Sprehajalno-kolesarske poti ob Družmirskem in Velenjskem jezeru
Krajevna skupnost Šoštanj
Oglaševanje na Portalu Šoštanj.info
 
 

- CIGRAD D.O.O. KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ KRS ŠOŠTANJ, Z.O.O.
JEZIKOVNA ŠOLA LINGUA MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ MUCA COPATARICA ODBOJKARSKI KLUB ŠOŠTANJ - TOPOLŠICA
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ ŠBK ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ ŠD ŠOŠTANJ -