Iskanje      Pišite nam
 
Uporabnik: Geslo:     
 Prireditve  Novice:
17.06 - 31.08.2019
Poletno branje in vrečke poletnega branja
01.07 - 31.08.2019
Izposojna razstava
01.07 - 31.08.2019
Poletna razigranost
01.07 - 31.08.2019
Zvone A. Čebul, zbiratelj: V poletu skozi Šoštanj
01.07 - 31.08.2019
Poletno branje

 Športne prireditve
17.08 - 24.08.2019
[planinstvo] Planinski tabor za osnovnošolce ČEZSOČA 2019
25.08.2019
[planinstvo] Planinska tura Kamniška Bistrica (600m) – Kalška gora (2047m)
25.08.2019
[planinstvo] Planinski izlet Kamniška Bistrica (600m) - Orglice (870m)
26.08 - 26.08.2019
[košarka] POLETNI KOĹ ARKARSKI TABOR Ĺ OĹ TANJ 2019
09.09 - 13.09.2019
[planinstvo] Planinski tabor za odrasle: Dolomiti (Italija)

 Nove spletne strani
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Šoštanj
Gostilna Acman
MKC Šoštanj
 Najbolj obiskane
Krajevna skupnost Šoštanj
Muzej usnjarstva Šoštanj
Stojan Špegel
PGD Šoštanj - mesto
Župnija Šoštanj

 Mali oglasi
  Trenutno še ni oglasov...

 ANKETA

Ni aktivne ankete!

Prikaži ostale ankete »


 VREME

 Pošlji povezavo 
VSE šport kultura, umetnost gospodarstvo šolstvo
kronika lokalna samouprava turizem, zabava religija splošno

Danes zvečer košarkarski dogodek leta v Šaleški dolini
19.03.2008 Bojan Rotovnik, 2500 ogledov, 0 komentarjev 
Zunanja povezava:  (kliknite ikono)
Košarka:
V 1. krogu državnega prvenstva oz. v Ligi za prvaka se bosta danes zvečer ob 20. uri v Športni dvorani Šoštanj pomerili ekiki Elektra Esotech in Union Olimpija. Elektra Esotech je z uvrstitvijo v Ligo za prvaka dosegla zastavljeni cilj za sezono 2007/08, tako da bo vse tekme do zaključka sezone odigrala popolnoma ...
 
Danes košarkarski dogodek leta v Šaleški dolini


V 1. krogu državnega prvenstva oz. v Ligi za prvaka se bosta danes zvečer ob 20. uri v Športni dvorani Šoštanj pomerili ekiki Elektra Esotech in Union Olimpija. Elektra Esotech je z uvrstitvijo v Ligo za prvaka dosegla zastavljeni cilj za sezono 2007/08, tako da bo vse tekme do zaključka sezone odigrala popolnoma neobremenjeno. V preteklih sezonah je Elektra ravno zaradi neobremenjenosti vedno presenetila katerega od favoritov in že tradicija je, da se morajo gostujoče ekipe močno potruditi za zmago na vročem šoštanjskem parketu.

Da bo tekma zanimivejša, bo v času tekme tudi nekaj popestritev, za katere bodo poskrbeli:

  • Plesna skupina ZVEZDICE iz Šolskega centra Velenje z atraktivnimi  plesnimi nastopi v odmorih,
  • Pihalni orkester ZARJA Šoštanj z glasbeno spodbudo ter
  • nagradna igra za gledalce ob polčasu.


Obiskovalce tekme prosimo, da zaradi velikega zanimanja za ogled tekme, v Športno dvorano Šoštanj pridejo vsaj 15 minut pred začetkom tekme in da osebne avtomobile parkirajo na za to označenih mestih!

V dogovoru s KK Union Olimpija bodo igralci njihove članske ekipe takoj po končani tekmi nekaj minut na voljo gledalcem za skupinsko FOTOGRAFIRANJE, AVTOGRAME in POGOVOR. Na voljo bo tudi nekaj promocijskega materiala Union Olimpije!

Pred tekmo sta oba trenerja podala svojo napoved:

Ivan Stanišak, trener Elektre Esotech: "Zelo smo srečni, da bomo ligo UPC Telemach za prvaka odprli z domačim dvobojem proti Unionu Olimpiji, najboljši slovenski ekipi vseh časov. Za Šoštanj bo to pravi košarkarski praznik, naš glavni cilj pa je, da se v polni dvorani domačih košarkarskih navdušencev ne osramotimo."

Aleksandar Džikić, trener Uniona Olimpije: "Liga UPC Telemach je zame zelo pomembna, saj je vsako državno prvenstvo, vsaj tako sem košarkarsko vzgojen, nekaj posebnega. Posebej bi poudaril, da niti slučajno ne pričakujem, da se bomo skozenj sprehodili, zato od mojih košarkarjev že na prvi tekmi proti Elektri Esotech pokažejo prav toliko volje, energije in brobenosti, kakor da bi šlo za dvoboj evrolige. Zavedam se, da bo Union Olimpija nekakšen navdih za vse tekmece v ligi UPC Telemach, zatorej se bomo morali že v uvodnem krogu proti Elektri Esotech, ki slovi kot doma sila neugodno moštvo, morali pokazati pravi obraz, predvsem pa moramo za en večer pozabiti na zelo pomembno tekmo lige NLB, ki nas čaka v soboto."

 


Trenerji osmih moštev, ki se bodo od 18. marca do 13. maja v ligi za prvaka merila za preboj v polfinale lige UPC Telemach, so na ponedeljkovi novinarski konferenci v ljubljanskem CityHotelom spregovorili o pričakovanjih pred odločilnim delom domače sezone. Cilje so pred številnimi zbranimi novinarji obelodanili Aleksandar Džikić, Zoran Martič, Rade Mijanovič, Damjan Novakovič, Rudolf Jugo, Predrag Milović, Ivan Stanišak in Matic Vidic.

Ivan Stanišak, trener Elektre Esotech: "Ker smo cilj izpolnili že z uvrstitvijo v ligo UPC Telemach za prvaka, bomo le-to začeli popolnoma neobremenjeni in brez kančka pritiska. Upam le, da se nikdar ne bomo osramotili ter da bomo doma imeli večjo podporo kot v prvem delu tekmovanja. Zagotovo bomo vsak dvoboj odigrali na vso moč ter morda ob dobrem dnevu presenetili katerega od klubov, ki je bil od nas v prvem delu sezone lige UPC Telemach boljši."

 

Aleksandar Džikić, trener Uniona Olimpije: "Cilj, to velja tako zame, kakor tudi za klub in igralce, je v ligi UPC Telemach za prvaka en sam: vrniti naslov prvaka v Tivoli. Slovensko državno prvenstvo je zame izjemno pomembno, še posebej, ker je po mojih informacijah daleč najbolj izenačeno in kakovostno v zadnjih nekaj letih. Zatorej bi pozval vse ljubitelje košarke in medije, da mu namenijo temu primerno pozornost, saj si to brez dvoma tudi zasluži." 

Izjave vseh ostalih trenerjev


 
Omenjene organizacije:
KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA
 

 Komentarje lahko dodajajo samo registrirani in prijavljeni uporabniki portala.

Registriraj se »

Prijavi se »

 Vreme
Kliknite za vreme
 Oglaševanje
Muzej usnjarstva na Slovenskem
MKC Šoštanj
Elektra Esotech na Facebooku
Spletna prodajalna www.copati.com
Sprehajalno-kolesarske poti ob Družmirskem in Velenjskem jezeru
Krajevna skupnost Šoštanj
Oglaševanje na Portalu Šoštanj.info
 
 

- CIGRAD D.O.O. KOŠARKARSKI KLUB ELEKTRA KRAJEVNA SKUPNOST ŠOŠTANJ KRS ŠOŠTANJ, Z.O.O.
JEZIKOVNA ŠOLA LINGUA MEŠANI PEVSKI ZBOR SVOBODA ŠOŠTANJ MLADINSKI KULTURNI CENTER ŠOŠTANJ MUCA COPATARICA ODBOJKARSKI KLUB ŠOŠTANJ - TOPOLŠICA
PLANINSKO DRUŠTVO ŠOŠTANJ ŠBK ŠPORTNA ZVEZA ŠOŠTANJ ŠD ŠOŠTANJ -